Tekninen myyjä Ouluun

KIINNIKE-KOLMIO OY on vuonna 1986 perustettu rakennusliikkeiden palveluun erikoistunut tekninen tukkukauppa. Toimitamme päivittäin rakennustekniikan kiinnitysratkaisuja sekä rakentamisen pienkoneita, työkaluja ja tarvikkeita. Edustamme kansainvälisiä tunnustettuja merkkituotteita kuten myös kapeisiin erityissektoreihin keskittyneitä pienempiä erikoistuotteiden valmistajia. Olemme osa kansainvälistä Indutrade konsernia. 

Haemme teknistä myyjää Oulun seudulle vakituiseen työsuhteeseen

Työ on liikkuvaa kenttämyyntityötä ja sisältää asiakkuuksien hoitoa ja ylläpitoa sekä liiketoiminnan kehittämistä.  Olet itseohjautuva ja nautit työstäsi niin kotikonttorilla kuin kentältä käsin. Päivittäiseen tekemiseen kuuluu useita asiakaskäyntejä rakennusliikkeissä ja työmailla.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä neuvottelutaitoja ja kykyä työskennellä kentällä itsenäisessä roolissa suoran asiakasmyynnin parissa. Kykenet tarjoamaan ratkaisuja asiakkaiden teknisiin ongelmiin ja haluat tehdä myyntityötä tuloksellisesti. Sinulla on jo entuudestaan rakennusalan kokemusta ja verkostoa työmaapäättäjiin. Työssä menestymiseen auttaa esim. kiinnike – tai rautakauppa-alan tuntemus.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn laadukkaiden tuotteiden parissa, sekä kollegoiden tuen onnistuaksesi työssäsi. Kiinnike-Kolmio Oy on arvostettu alan toimija, jolla on sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Toivommekin myös sinun sitoutuvan pitkäaikaisesti työhösi. Perusteellisen perehdytyksen lisäksi tarjoamme työterveyshuollon sekä lounas- ja puhelinedun.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi torstaihin 15.6.2022 mennessä osoitteeseen niina.karjalainen@talenthunters.fi